Pelistä

Pelistä järjestetään viisi pelautusta, jotka ovat 3-5.1.2014 nuorten toimintakeskus Hapessa Narrin näyttämöllä (Sörnäisten rantatie 31). Pelautusajat ovat seuraavat:
1: 3.1 klo 15-21
2: 4.1 klo 10-16
3: 4.1 klo 16-22
4: 5.1 klo 10-16
5: 5.1 klo 16-22
Pelimaksu tulee olemaan välillä 5-10e. Harmaasudet ry:n jäsenille on parin euron alennus.
Itse peli kestää n. 3 tuntia. Ennen peliä järjestetään hahmoon eläytymistä helpottavia työpajoja ja sen jälkeen lyhyt loppubriiffi. Pelissä on tarjolla pientä naposteltavaa.
Peli ei vaadi paljoa proppautumista. Pelaajien toivotaan ottavan tummat neutraalit vaatteet peliin, muut mahdolliset propit tulevat pelinjohdolta.
Peli sisältää voimakkaita kohtauksia ja efektejä, esimerkiksi strobovaloa. Jos olet erityisen herkkä valo- tai ääniefekteille, teatterisavulle, ahdistavalle tunnelmalle tai säikyttelylle, sinun kannattaa harkita osallistumistasi. Pelin ikäraja on joustava K-15.
Pelaamisesta:
Jokaisessa pelautuksessa on vain viisi pelaajaa. Tämä edellyttää jokaiselta aktiivista pelaamista ja läsnäoloa: kenelläkään ei ole varaa jäädä sivustakatsojaksi ja antaa muiden viedä peliä eteenpäin. Koska kyseessä on myös lyhyt peli, kannustamme kaikkia rohkeaan ja intensiiviseen pelityyliin. Ristiriitoja saa tuoda esiin, äänekkäästikin, ja asioitaan ei tarvitse setviä salassa piilossa muilta. Pelissä pääpaino on eläytymisellä, itsetutkiskelulla ja keskinäisten suhteiden pelaamisella.
Hahmot on kirjoitettu sopiviksi kaikille sukupuolille, ja hahmojako tapahtuu pelaajien sopivuuden, ei sukupuolen, perusteella.
Pelin sääntöjärjestelmänä toimii yleinen järki. Väkivaltaa mallinnetaan hidastetuin liikkein mielellään niin, että pelaajat sopivat asiasta huomaamattomasti etukäteen pelin ulkopuolisesti. Romantiikan mallintaminen sovitaan erikseen pelaajien kesken ennen peliä. Olennaista on, että jokainen pelaaja saa määrittää omien mukavuusalueidensa rajat itse.

Recent Posts